Cembrit

Cembrit er en af Europa’s førende virksomheder inden for fremstilling og salg af fibercement produkter med 1.100 ansatte i mere end 20 lande. Byggematerialer i fibercement har særdeles attraktive egenskaber, herunder et begrænset behov for vedligeholdelse, høj slidstyrke og et konkurrencedygtigt prisniveau.

Om koncernen

Cembrit tilbyder en bred portefølje af produkter og løsninger inden for tag, facade, væg og loft. Cembrit tilbyder komplette installationssystemer til beboelse og erhverv – indenfor både nybygnings- og renovations projekter. Cembrit har hovedkontor i Aalborg og har fabrikker i Finland, Tjekkiet, Polen og Ungarn.

Vores strategi

Solix ønsker at videreudvikle Cembrit som den førende producent og distributør af fibercement produkter i Europa. Cembrit er stærkt positioneret til at udnytte den underliggende markedsvækst i byggeindustrien, og Solix agter at accelerere væksten gennem lancering af nye produkter og serviceydelser, krydssalgsinitiativer og yderligere investeringer i produktudvikling og i produktionen.

www.cembrit.com